Het Polariteitenspel

Het Polariteitenspel is een praktisch en doeltreffend instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Het spel is gebaseerd op het gedachtegoed van Psychosynthese en geeft als belangrijkste inzicht dat tegenstrijdige (vaak onbewuste) eigenschappen in jezelf van nature bedoeld zijn om samen te werken: synthese. Hierdoor krijg je nieuwe energie. Elk samenwerkingsverband vormt een Polariteit. Door jouw talenten voortaan op deze manier in te zetten ontstaat een stevige natuurlijke basis, die het jou mogelijk maakt om in alle vrijheid keuzes te maken die bij je horen. Een nieuw evenwicht zowel in je leven als in je werk. Je neemt afscheid van het ‘moeten’ en je krijgt door Het Polariteitenspel het verrassende inzicht in een ontwikkelingsweg naar wie je ‘wilt’ zijn!

Het spel bestaat uit 120 persoonlijke eigenschappen verdeeld over 60 polariteitenkaarten en kent 8 verschillende spelvormen met telkens een uitgebreide toelichting als bijlage.

Het Polariteitenspel is als ontwikkelingsinstrument uitermate geschikt gebleken voor managers, teamleiders, coaches, loopbaanbegeleiders en voor allen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en/of anderen hierbij willen ondersteunen of begeleiden.