Crestcom

 

logocrestcom

Een Crestcom (wereldwijde) trainingsessie is een maandelijkse bijeenkomst waar leiders inspiratie opdoen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Waar ze ideeën uitwisselen en steeds met elkaar delen wat werkt.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om op elk moment met Crestcom’s managementproces te starten en nemen gedurende een jaar één maal per maand deel. Elke vier en een half uur durende sessie richt zich op twee management- of leiderschapsvaardigheden.

Aan het eind van het proces hebben de deelnemende managers circa 60 uur in een gestructureerde leeromgeving doorgebracht en ideeën uitgewisseld met managers van andere organisaties, met andere achtergronden, inzichten en ervaringen. De kracht van het proces ligt tevens in de maandelijkse implementatie van hetgeen de deelnemers geleerd hebben en in de interne beoordeling van de behaalde resultaten.

Crestcom geeft trainingen in meer dan 55 landen. Wanneer u werkzaam bent in of voor een internationaal bedrijf, biedt het Crestcom programma een unieke kans om uw managers (world wide) hetzelfde management- en leiderschapsprogramma te laten volgen.

www.crestcomleadership.com