Visie en werkwijze

Tijdens het coachen pas ik de vijf universele beginselen van leven toe die hierop gebaseerd zijn en helpt je om ermee in harmonie te komen, zodat ze niet tegen je werken, maar vóór je.

Deze benadering zorgt ervoor dat je niet tegen de stroom van het leven in gaat, maar met de stroom mee, door over te gaan van de staat van verdediging naar de staat van groei, waarin je de vijf beginselen van leven met succes kunt toepassen. En dat verschil merk je in alle dingen in je leven, dat maakt het leven minder moeizaam, en ervaar je positieve energie en meer vervulling.

Je wordt tijdens het traject begeleid in een periode in je leven, om van waar je nu bent te komen waar je wilt zijn. Dat kan 3 maanden zijn, of een jaar, net zo lang als jij van de coaching diensten gebruik wilt maken, totdat je werkelijk op je plaats van bestemming in je leven bent aangekomen.

We zien elkaar misschien wekelijks of eens in de twee, drie weken, maar als coach ben ik altijd benaderbaar, je kunt mij inzetten op elk terrein van je leven, van je sollicitatiebrief tot je meest intieme relatie, een verandering van werkomgeving, of je pijnlijkste verdriet. Als coach zal ik je helpen je eigen oplossing te vinden en je eigen blijvende veranderingen aan te brengen.

Het coaching traject levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild, maar nooit hebt kunnen of durven realiseren.

Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven! Het is het avontuur van jouw groei, van jouw vrijheid en het doen van de dingen waarvoor je in dit leven bent, in plaats van te overleven totdat je tijd erop zit.

Het traject is een van de meest krachtige manier om blijvende verandering te realiseren. De beginselen van Co-Active Coaching, Hartcoherentie, The Work, The Journey en PMA (Progressive Mental Alignment) zijn alle geïntegreerd in de aanpak van mijn manier van coachen.

Get in the flow, neem leiding over je eigen leven.

Hierbij nodig ik je uit voor een vrijblijvende kennismaking en ontdekkingssessie.