Training

Leiderschap bestaat op elk niveau. Een echte leider heeft het vertrouwen om alleen te staan, de moed om lastige beslissing te nemen en het medeleven om naar de behoeften van anderen te luisteren.

Het was niet zijn doel om leider te worden, maar hij is er een geworden door zijn acties en de integriteit van zijn bedoelingen. Douglas MacArthur

Managers en leiders die verantwoordelijk zijn voor hun organisatie of afdeling zien en ervaren steeds meer dat andere vaardigheden en competenties ten aanzien van leiderschap bepalend worden. Inspirerende leiders zijn o.a. in staat om hun eigen visie, drive en waarden te onderzoeken, te communiceren en door te geven. Inspirerende en authentieke leiders blijven trouw aan zichzelf en worden niet gedreven door hun positie of aanzien. De trainingen persoonlijk leiderschap en de training (door)ontwikkelen van leiderschap vaardigheden bieden vaardigheden en handvatten voor de leiders van nu en morgen, waarbij het versterken van competenties het uitgangspunt zijn. De trainingen vinden op verschillende locaties of inhouse plaats in nauwe samenwerking met Crestcom (trainers to the world), en omvat een volledig persoonlijk ontwikkeling trainingsprogramma op HBO niveau die wereldwijd wordt verzorgd.

Wil je meer weten over de trainingmogelijkheden neem dan contact met mij op.