Coaching

De situatie waarin Coaching van toepassing is, zowel zakelijk als privé. In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en impulsen en raken daar zelfs aan gewend.

Ons biologische systeem moet daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van verdediging, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden. Er lijkt nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven. We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor terug gehouden. Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen.

De Oplossing
De beste manier om uit deze staat van verdediging te komen en over te gaan naar het natuurlijke tegendeel, de staat van groei, is persoonlijke coaching door een coach die deze processen kent en je helpt ze in je eigen leven te ontwarren en terug te komen op het spoor dat je eigenlijk wilde volgen. De Coach is een procesbegeleider, jij hebt zelf alle antwoorden, hij of zij helpt je om ze te vinden, jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, je coach helpt je om ze te vinden en op te heffen met krachtige moderne methoden. Hetzelfde geldt voor je onverwerkte emoties en je geprogrammeerde belemmerende overtuigingen. Als Coach beheers ik de krachtige moderne methoden om je te helpen daar doorheen te breken.